AquaPrint: hoe en hoeveel kunt u verdienen?

De kwestie van winstgevendheid staat centraal in elk bedrijf. In dit materiaal introduceren we u de economische indicatoren van de standaard ontwerpstudio Aqua Seal. Als u de kosten van huur, uitrusting en materialen kent, kunt u snel uw winst- en terugverdientijd berekenen.

Medewerkers en manier van werken

  • Aantal werknemers: 1-2
  • Duur van de ploegendienst (uren): 8
  • Aantal verschuivingen per maand: 25

In de eerste fase en bij het inladen van bestellingen kan tot 50% van de productie slechts één persoon dienen. Naarmate uw bedrijf zich ontwikkelt en het aantal bestellingen toeneemt, heeft u een extra medewerker nodig.

toebehoren

Het belangrijkste dat nodig is voor het openen van de productie is apparatuur en verbruiksgoederen. De grootte van de bijlagen hangt af van het model van de apparatuur. Bij duurdere modellen kunt u bestellingen voor de decoratie van grote artikelen accepteren en meer klanten aantrekken. Het minimumbedrag aan investeringen begint bij 45 duizend roebel. Naast apparatuur en materialen zijn een compressor (10-20 duizend roebel) en 2-3 verfspuittoestellen (5-8 duizend roebel) nodig. Volgens de statistieken om een ​​volwaardig werk te beginnen is er voldoende geld van 65 tot 120 duizend roebel.

De kamer

Om een ​​miniproductie te openen, is het noodzakelijk om een ​​verwarmde ruimte van 25 m2 te hebben, verbonden met watervoorziening en riolering. De apparatuur werkt op een 220 volt-netwerk. Volgens onze gegevens zijn de kosten voor het huren van 1m2 productieruimte in Rusland gemiddeld 250 tot 750 roebel.

We tellen prijzen en tijd

In deze tabel hebben we informatie verzameld over prijzen voor de meest populaire soorten bestellingen en de tijd voor de implementatie ervan.

Zakelijk forum

Akvaprint

Guest_Kastiil_ * 28 november 2011

InvestAN 28 nov 2011

rhjrjlbk 02 maart 2012

Zdravstvuyte.V netwerk te vinden zoiets als Akvaprint, dekarirovanie een object, ongeacht de grootte, vorm en materiala.Sut is dat de apparatuur is erg duur voor mij, maar er is weinig gedachten over alternatieven voor de binnenlandse productie)) En ik vroeg me af helemaal niet, en of de vraag naar zulke dingen veranderd met behulp van deze technologie als de panelen voor mobiel, toetsenbord, muis, PC, spreker shell, shell notebook, deur sets, planken, handgrepen, vazen, borden, bakaly.Avtomobilnye onderdelen zoals: deurkrukken, 50% bestaat uit van elke voertuiginterieur kan worden gewijzigd, en niet helemaal durno.Spisok dingen die kunnen worden gewijzigd met akvaprinta beskonechen.V toevoegsels voor speciale toepassingen "activator" op de film vereist een compressor, en die verhindert een compressor kopen bijvoorbeeld 10-12 atmosfeer en parallel aan te gaan stralen werkt, evenals Sier werk op de spiegel en het glas door het behandelen van dezelfde zand dat Poluchaetsya te vertalen dit alles in realiteit zal vergen niet zo Boshaya som ik zou een beetje te zeggen en op hetzelfde moment en Haar mijn zorgen op hetzelfde moment tal van gebieden voor actie: home decor (misschien is het niet zo nazyvaetsya), auto, wapen bol (camouflage wapen), etc.
Wie zal er iets zeggen?


Ik weet niet hoe je bent, maar we hebben dit al lang ontwikkeld en de vraag is niet zo heet

Guest_velsl_ * 27 juni 2012

vaner 09 jul 2012

En kan iemand van jullie vertellen. Ik heb alle benodigde materialen gekocht voor aquaprint film activator primer, etc. De toepassing van de film, het blijkt allemaal. Er is slechts een klein probleempje - wanneer de activator op de film wordt aangebracht en de film verder op het product wordt aangebracht, gebeurt het volgende - het verf-substraat begint te corroderen door de activator en de hele tekening drijft.
De vraag is, wat is er aan de hand? Misschien is de verf voor het substraat speciaal of moet er een andere handeling worden uitgevoerd. In het algemeen, wie weet wat advies kan geven. Dankbaar bij voorbaat.


Als je alles volgens de instructies doet, zouden dergelijke problemen dat niet moeten zijn.
controleer de watertemperatuur in de badkamer, kan je te lang wachten? activator corrodeert de film heel snel, je kunt geen tijd verspillen))

Akvaprint (Akvapechat)

  • Berichten: 0 Leden:
  • Locatie: Petrozavodsk
  • Lada Priora

20 februari 2013, 12:20 # 52 + 1

immersmir, 20 februari 2013, 11:46, # 51

Het wordt aangebracht door te sproeien door een verstuiver en een variant door een aerosol is mogelijk. De oplostijd van de verf op de film is 5 seconden. Helemaal onmogelijk om zijn werk in woorden uit te drukken, dus ik stel een variant van de sonde voor.

Wees niet beledigd, moest opruimen. P. 4.5 van de regels: "Verlaat reclameboodschappen, bied diensten aan en bevorder diensten"

Jongens, alle reclame - alleen in overleg met de sitebeheerder.

20 februari 2013, 22:09 # 53

Serega_karel, 20 februari 2013, 12:20, # 52

Wees niet beledigd, moest opruimen. P. 4.5 van de regels: "Verlaat reclameboodschappen, bied diensten aan en bevorder diensten"

Jongens, alle reclame - alleen in overleg met de sitebeheerder.

Sergey! Accepteer een verontschuldiging, dit is niet van het kwaad! Laat gewoon de schoonheid van ons werk zien en vul daarmee uw forum met woorden die u vaak op internet tegenkomt. Laten we doorgaan met het vullen van uw forum met interessante momenten uit het leven van de immersiepers.

21 februari 2013, 21:00 # 54

immersmir, 20 februari 2013, 11:46, # 51

Het wordt aangebracht door te sproeien door een verstuiver en een variant door een aerosol is mogelijk. De oplostijd van de verf op de film is 5 seconden. Helemaal onmogelijk om zijn werk in woorden uit te drukken, dus ik stel een variant van de sonde voor.

Ik bedoelde iets anders. Op de tafel of op het water?

21 februari 2013, 22:27 # 55

Asatura, 21 februari 2013, 21:00 uur, # 54

Ik bedoelde iets anders. Op de tafel of op het water?

Je kunt en op tafel en dan op het water. Maar we gebruiken de traditionele methode voor water, omdat we gebruiken LI-film, het vouwt niet over water.

21 februari 2013, 22:32 # 56

Auto-interieur Mini Cooper

21 februari 2013, 22:32 # 57

21 februari 2013, 22:32 # 58

21 februari 2013, 10:46 uur # 59

Wow, nou, dit onderwerp gaat over aquaprint.

21 februari 2013, 23:53 uur # 60

Monstr70ru, 21 februari 2013, 22:46, # 59

Wow, nou, dit onderwerp gaat over aquaprint.

Ja, dit onderwerp is goed.

22 februari 2013, 00:22 # 61

Wie kan efficiënt advies geven over de organisatie van dit bedrijf. Misschien heeft iemand een klaar businessplan, ik zal je heel dankbaar zijn.

23 februari 2013, 13:56 # 62

Monstr70ru, 22 februari 2013, 00:22, # 61

Wie kan efficiënt advies geven over de organisatie van dit bedrijf. Misschien heeft iemand een klaar businessplan, ik zal je heel dankbaar zijn.

Het is nog steeds een beetje vroeg voor een businessplan, je moet weten of het van jou is of niet.

6 maart 2013, 10:46 # 63

Hallo allemaal. Ik ben nieuw op het forum (1 dag). Over het algemeen kom ik uit Koersk. En hier is het ding. Afgelopen zomer kocht ik apparatuur voor aquaprint-materialen, enz. We hebben de workshop geopend (er zal geen reclame zijn), over het algemeen is het interessant, maar mensen gaan niet goed. Of spaar, of weinigen weten het. In minder dan zes maanden neochem. Voor al die tijd 6 bestellingen. Daarom vind ik het als een onafhankelijk type bedrijf niet goed. Hoewel het misschien nog steeds moet wachten en de bestellingen zullen gaan?

6 maart 2013, 11:03 # 64

Een vraag voor een vertegenwoordiger van immersmir. Is het de moeite waard om apparatuur voor verchromen en vergulden te kopen?

Hoe polish polish? Handmatig of machinaal. Het is een feit dat bij het polijsten van de machine bochten kunnen wegvagen (is gebeurd), en in de handleiding is het slecht en lang gepolijst. Geef advies.

6 maart 2013, 23:33 # 65

Leonov, 6 maart 2013, 10:46, # 63

Hallo allemaal. Ik ben nieuw op het forum (1 dag). Over het algemeen kom ik uit Koersk. En hier is het ding. Afgelopen zomer kocht ik apparatuur voor aquaprint-materialen, enz. We hebben de workshop geopend (er zal geen reclame zijn), over het algemeen is het interessant, maar mensen gaan niet goed. Of spaar, of weinigen weten het. In minder dan zes maanden neochem. Voor al die tijd 6 bestellingen. Daarom vind ik het als een onafhankelijk type bedrijf niet goed. Hoewel het misschien nog steeds moet wachten en de bestellingen zullen gaan?

Alles werkt, de mensen slingeren in stilte, adverteren is nodig. We zijn al drie maanden mensen aan het bedanken, nu komt alles terug.

6 maart 2013, 23:40 # 66

Leonov, 6 maart 2013, 11:03, # 64

Een vraag voor een vertegenwoordiger van immersmir. Is het de moeite waard om apparatuur voor verchromen en vergulden te kopen?

Hoe polish polish? Handmatig of machinaal. Het is een feit dat bij het polijsten van de machine bochten kunnen wegvagen (is gebeurd), en in de handleiding is het slecht en lang gepolijst. Geef advies.

Ik heb het verchromen en vergulden geweigerd, de print en chrome / vergulden zijn niet compatibel. De print is compatibel met het lederen interieur. En toch, als gezondheid niet duur is, dan kunt u rustig ademen met chroomchemie, want ongeveer 5 jaar lang legt u uw longen op de plank.

Varnish polish polisher, de auto polish, de harde waarheid voor één hand, maar wel gewend))) Pools op 1,2 snelheden en normaal na 2000 en het belangrijkste op tijd om pasta toe te voegen. In het begin ook

Uw bedrijf: hoe u geld kunt verdienen met aquaprint (immersieprinten)

Minimaal startkapitaal

Inkomsten per bestelling

Immersion printing of aquaprint is een populaire dienst voor het decoreren van auto-interieurs, het verfraaien van motorfietsen en gadgets. Om te beginnen in het bedrijfsleven, voldoende 208 duizend roebel, een garage en minimale vaardigheden.

3D-decoratie is erg populair op de markt. De motor van de vraag is de wens om op te vallen en het ding exclusief te maken. Daarom is de technologie van immersieprinten (aquaprint) zo snel wortel geschoten op de binnenlandse markt. Immersion printing kan op een groot aantal verschillende oppervlakken worden toegepast, waardoor de mogelijkheden binnen het bedrijf vrijwel onbegrensd zijn. Aquaprint wordt gebruikt voor het decoreren van auto's, motorfietsen en helmen, gadgets, enz. Maar vaker worden meeslepende printdiensten gebruikt door autobezitters die hun auto willen decoreren. De unieke technologie die bij ons uit Japan kwam, stelt u in staat om een ​​originele en vooral praktische coating voor het interieur van de auto te maken. Het is gemakkelijker om een ​​paneel met immersieprint "onder de boom" te gebruiken in plaats van een echte boom, waarvoor speciale zorg nodig is.

Voor ondernemers is immersion printing ook nuttig. Ten eerste kunt u dit bedrijf eenvoudig alleen starten, met kleine startinvesteringen en minimale vaardigheden. Ten tweede kunt u met dit idee een bedrijf openen in de garage. Ten derde kunnen initiële investeringen al binnen drie maanden na het begin lonend zijn. Ten vierde is dit een uitstekende optie voor nieuwkomers-ondernemers.

Om te bepalen of het de moeite waard is om een ​​bedrijf te beginnen met onderdompelingsdrukdiensten, is het voldoende om alle voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen.

Dure service. Tegelijkertijd is de prijsklasse vrij breed en afhankelijk van de complexiteit van het afdrukken en het niveau van de master. Tegelijkertijd zijn de afdrukkosten laag en het belangrijkste bedrag is de betaling voor het werk van de meester. De verhouding is ongeveer 1/5.

Business vereist bepaalde vaardigheden. Daarom, als je niet klaar bent om deze technologie te leren, zul je een meester moeten inhuren. En dit zal het verwachte inkomen verminderen

Hoge vraag. Moderne kopers zijn bereid te betalen voor uniciteit. Een onderdompelingszegel, die originaliteit geeft aan zelfs de meest gewone dingen, stelt u in staat om op te vallen.

Instabiel in de crisis. Autodecoratie is niet het eerste. Dus als de inkomens van de bevolking afnemen, zal de omzet aanzienlijk dalen

Lage concurrentie. Het idee is relatief nieuw en is daarom nog niet wijdverspreid. Lage concurrentie in de niche stelt u in staat om snel een winstgevende onderneming te starten.

Minimale initiële investering en vaardigheden. Met een klein startkapitaal en immersieprintvaardigheden, kunt u uw bedrijf snel openen door alleen geld uit te geven aan apparatuur

Zakendoen met immersieprinten kan op twee manieren worden georganiseerd: een specialist aantrekken of de technologie van aquaprint zelfstandig beheersen om alleen te werken. In het eerste geval zijn uw verantwoordelijkheden het vinden van klanten, het aanschaffen van de benodigde materialen en het oplossen van andere organisatorische problemen, en het volledige creatieve gedeelte is afhankelijk van de master. Tegelijkertijd moeten zijn diensten adequaat worden betaald, omdat het van zijn werk afhangt dat het succes van het bedrijfsleven afhankelijk is. In het tweede geval moet je het bedrijf vanuit het niets beheersen. In deze situatie kun je een fatsoenlijk inkomen krijgen, de vaardigheid hebben om te werken. U kunt een bedrijf starten als een extra bedrijf en het geleidelijk uitbreiden: eerst om zelfstandig te werken en wanneer u permanente bestellingen doet om een ​​assistent in te huren.

In beide gevallen zijn er om te beginnen genoeg 200 duizend roebel, een kleine kamer - bijvoorbeeld een garage en speciale apparatuur.

Wat voor soort kamer heb je nodig voor zaken op aquaprint

Om een ​​bedrijf te starten, is er voldoende ruimte van 30 m². Maar na verloop van tijd is het wenselijk om uit te breiden naar 70-100 m². Immersion printing is een uitstekend formaat voor bedrijven in de garage. Het maakt niet uit waar deze garage zich precies zal bevinden. De locatie speelt geen speciale rol. Vereisten voor de kamer zijn ook minimaal - felle verlichting en goede ventilatie, of nog beter - kap, omdat je moet werken met bijtende vloeistoffen.

Welke apparatuur heb je nodig voor aquaprint-bedrijven?

Om onderdompeldrukservices aan te bieden, moet u speciale en extra apparatuur aanschaffen. Speciale uitrusting omvat:

Een apart bad voor aquadruk met minimaal 500 liter water. Voor het bad moet je de watertoevoer en -afvoer aansluiten. Om de temperatuur te regelen, die verplicht is in de druktechnologie, heeft u een thermometer en een verwarming nodig. Om het water te verwarmen, wordt een verwarming of een boiler gebruikt waarin het water wordt verwarmd voordat het in het bad komt. Een ander belangrijk detail is een filter waardoor water passeert voordat het in het bad komt. Volgens de technologie moet het water schoon en vrij van vreemde stoffen zijn. Ook staat het filter stromingsbelemmeringen niet toe;

speciale decoratieve film. Het wordt toegepast op een tekening die de klant kiest. Bij het kiezen van een film is het belangrijk op te letten dat er geen vouwen, krassen of andere beschadigingen zijn. Omdat de defecten van de film de kwaliteit van de tekening beïnvloeden;

spuitpistool voor het aanbrengen van het substraat op de film en één voor het decoratieve patroon. Spuitpistolen worden in verschillende diameters gekocht, ze gebruiken verschillende reagentia, dus voor elke fase van het werk hebt u een apart hulpmiddel nodig;

activator voor het tekenen van tekeningen en het bevestigen van het gewenste onderdeel;

Slijpmachine en vernis voor verwerking van het afgewerkte oppervlak;

een aparte spoelbak voor het behandelde oppervlak.

Wat is de essentie van aquaprint-technologie?

Je kunt de onderdompeling printvaardigheden gratis of tegen betaling leren. De meesten zijn natuurlijk geïnteresseerd in de gratis optie. Besparen op de training zal het internet helpen: op YouTube kun je gemakkelijk veel trainingsvideo's vinden, die de hele technologie van aquaprint beschrijven. Je kunt een proefset kopen om zelf aquaprint te maken - dit is een goede optie om je vaardigheden aan te scherpen. Voor 3000 roebel, krijg je verschillende soorten films, activator-aerosol, verf en primer in cilinders, typemachines, verfrommels, ontvetter, mattenhuiden, thermometer en handschoenen. Dankzij deze set kun je aquaprint-vaardigheden oefenen zonder extra uitrusting.

Als je een meer serieuze benadering hebt, kun je speciale cursussen volgen. Vaak kan dit worden gedaan in dezelfde bedrijven waar u de apparatuur bestelt. De kosten variëren van het type trainingsmateriaal en de hoeveelheid informatie die in de cursus is opgenomen. Sommige bedrijven bieden niet alleen leren akvaprinta applicatie technologie, maar ook om te praten over de specifieke kenmerken van de onderneming: de organisatie van de productie, de selectie van materialen, de berekening van de kosten van de bestelling, de analyse van de vraag en de verkoop, prijzen, etc.

Het proces van aquaprint bestaat uit de volgende fasen:

Polijsten van het oppervlak van het onderdeel. Aanvankelijk wordt het oppervlak van het product behandeld met schuurmiddelen om het glad te maken.

Primer applicatie. Na het polijsten moet het oppervlak worden ontvet en bedekt met een dunne laag aarde.

Toepassing van basisverf. Een grafische laag is bovenop een dunne laag grond aangebracht.

De film van de juiste maat snijden

De film in water fixeren. Snijd de film, deze moet op het wateroppervlak worden geplaatst.

Toepassing van de activator. Nadat de film enkele minuten in water is gehouden, moet de activator worden aangebracht. Het verzacht de film, dus lost het op in water. Belangrijk! De activator is behoorlijk schadelijk, dus wees voorzichtig.

Duik de details. Het product wordt verticaal in water ondergedompeld. De film past vloeiend op het onderdeel.

De delen doorspoelen. Na het afdrukken op het oppervlak van het product, is het noodzakelijk om het af te spoelen om de gehele glanzende klevende laag af te spoelen. U kunt hiervoor een douchekop met een zwakke waterdruk gebruiken.

Drogen, lakken en polijsten van het product. Nu is het noodzakelijk om het geverfde deel zorgvuldig te drogen en 3-5 lagen beschermende lak aan te brengen. De laatste fase is het malen van het product.

Het proces van immersieprinten is niet ingewikkeld, maar vereist een strikte naleving van technologie en nauwkeurigheid. Het is belangrijk om het temperatuurregime en de volgorde van acties te observeren.

Hoeveel kost het om een ​​bedrijf te openen voor immersieprinten

We beschouwen de kosten van het openen van een bedrijf voor onderdompeling. Volgens de berekeningen in tabel 2 zal dit ongeveer 200 duizend roebel kosten.

Kosten voor het openen van een bedrijf om onderdompeldrukservices aan te bieden

Nieuwe zakelijke ideeën

Akvapechat - technologie, uitgevonden in Japan, verovert het recht op wereldfaam, vanwege zijn universaliteit, beschikbaarheid en onbeperkte toepassing. Met deze print kun je het oppervlak van elk driedimensionaal object versieren en een goede winst maken. Het belangrijkste is om te weten wat aquapark en de technologie van toepassing is.

Deze technologie heeft een verscheidenheid aan namen - van akvapechati en akvaprinta onderdompeling of met water nat drukken, of meer exotische - WTP, water transfer printen, hydrographics, 3D water printing. Traditioneel, praten over deze technologie, is het noodzakelijk om te vermelden dat het waterslot is ontwikkeld in Japan, waar de lokale technologie die nodig is om de waardevolle natuurlijke hout dat wordt gebruikt voor de decoratie in het interieur, de conventionele goedkope plastic te vervangen. Aldus geen miljoen yen besparing. En om plastic eruit te laten zien als een "boom", leerden ze hoe ze een 3D-textuur moesten toepassen, precies door gebruik te maken van immersieprinttechnologie. Iedereen was tevreden. Later, de ontwikkeling van deze technologie, we hebben tot nu toe dat de toepassing van texturen eenvoudige en betaalbare maatregelen die je kunt doen zonder huis te verlaten... of in de garage akvapechatyu worden gegaan. Dus aquaprint ging naar de mensen en werd een echt idee van zaken.

Techniek van tekening tekenen met aquapress

Voordat de technologie thuisgebruik bereikte, werd deze bijna uitsluitend gebruikt door autofabrikanten als Nissan, Toyota en Mitsubishi, het was in de jaren 80 van de XX eeuw. Nu, met de brede en algemene beschikbaarheid van het materiaal, is het nu overal toegepast.

Voordat we de technologie van wateronderdompelingsdrukken beschrijven, is het de moeite waard om de prestatiekenmerken te noteren. De coating van aquaprint brandt niet in de zon, is niet bang voor hoge en lage temperaturen, pelt niet af onder mechanische invloeden en is bestand tegen een vochtige omgeving.

Met natte printen op het oppervlak van het product wordt toegevoerd aan een zogenaamd structuurpatroon - hout, water, ijs, rots, dierlijke drukken simuleren color Jaguar serpentine schalen, strepen tijger technologische afbeeldingen - koolstof, metaal, chroom, glas en andere Foto's die in de ziel en smaak van de klant zijn.

De essentie van de applicatie is eenvoudig. Het belangrijkste kenmerk van de technologie is de beschikbaarheid van capaciteit, het vereiste volume en de afmetingen. De container is gevuld met water bij een temperatuur van 28-32 ° C. Op het oppervlak van warm water wordt dezelfde film met het benodigde patroon uitgelegd. De immersiefilm is gemaakt op een gelatinebasis, dus na een minuut wordt het gefermenteerd in water, de base lost op en het patroon blijft op het oppervlak van het water. Een speciale activator wordt over de opgeloste film gespoten om de oppervlaktespanning te verbeteren. Nu het belangrijkste. Het onderdeel wordt voorzichtig in het bad neergelaten, de tekening nestelt zich op het oppervlak van het product. Vanuit de invalshoek zijn snelheid en positie van het onderdeel afhankelijk van de vorm en locatie van het patroon. Het gedecoreerde product wordt gewassen met stromend water en gedroogd. De laatste fase - een beschermende vernislaag wordt op het afgewerkte oppervlak aangebracht om de uiteindelijke prestatiekenmerken en -eigenschappen aan het product te geven.

Aangezien de textuur, vanwege de specifieke kenmerken van het aanbrengproces, doorschijnend is, moet het product worden voorgelijmd en in de hoofdkleur worden geverfd, wat de toekomstige basis van de tekening zal zijn.

Video: toepassing van aquaprint op het product
Zakendoen met immersion printing

Nadat u de printtechnologie hebt aangepakt, kunt u in de aquaprint denken aan zaken doen. Met technologie kun je immers prachtige texturen en afbeeldingen toepassen op vrijwel elk product. De enige beperking is het volume en de afmetingen van het bad waarin het werkstuk moet worden ondergedompeld. De praktijk leert dat voor het begin van het bedrijf en de verwerking van de meeste bestellingen het standaard stalen bad van anderhalve meter perfect is. Uiteraard met kleine aanpassingen.

De film, voornamelijk geproduceerd in China, Japan of de VS, is klaar gekocht. Net als de activator. U moet niet op deze componenten besparen. Het eindresultaat hangt van hen af, waarvan het succes van uw bedrijf afhankelijk is.

Het wordt geaccepteerd om drie soorten bedrijven te onderscheiden van wateronderdompeling.

1. Bedrijf voor aquaprint services. Het meest betaalbare type bedrijf. U moet uw eigen studio maken voor aqua-afdrukken. Om verbruiksartikelen en benodigde apparatuur aan te schaffen. Het verven en aflakken van producten kan worden gedaan in gespecialiseerde camera's, die beter te huur zijn aan het begin van uw bedrijf dan om zelfstandig te creëren. Nadat u de gemiddelde prijzen voor uw regio heeft gevonden, kunt u ze ook voor uw werk installeren door originele marketingbewegingen uit te vinden. De vraag naar aqua-decoratie is vrij stabiel en met de groeiende populariteit van technologie neemt deze toe.

2. Bedrijf voor verkoop van apparatuur en benodigdheden voor aquadruk. Een bedrijf dat serieuzere investeringen vereist dan in het eerste geval, maar waarmee deze niche breder kan worden bestreken. Het bestaat in de wederverkoop van apparatuur en verbruiksgoederen. Hiertoe moeten dealerovereenkomsten worden gesloten met fabrikanten van immersiefilm en apparatuur, en groothandellots kopen. En om te verkopen gekocht voor iedereen, niet te vergeten over hun winst.

3. Hulp bij het openen van de aquaprint-studio's. Zakelijke franchise. Symbiose van de eerste twee zakelijke ideeën. De voordelen van deze aanpak zijn hogere inkomsten. Want voor het geld kun je niet alleen verbruiksartikelen verkopen, diensten voor aquaprint leveren, maar ook nieuwkomers onderwijzen in het bedrijf. Verander de laatste in uw vaste klanten. Zodoende een succesvol verkoopnetwerk creëren. Breng je eigen merk naar het niveau van erkenning.

Meestal wordt de studio voor onderdompeling afdrukken geopend als een extra soort bedrijf op basis van de bestaande. Het kan bijvoorbeeld een reclame- en productiebedrijf zijn, een autodienst die afstemmingsdiensten levert, of een studio waarvan de specialisatie is gebaseerd op de vervaardiging van exclusieve interieurartikelen, bijvoorbeeld meubelproductie.

In elk geval staat deze technologie aan het begin van zijn populariteit op het grondgebied van Rusland. Meer en meer mensen leren erover. Meer en meer consumenten willen een druppel exclusiviteit maken in hun favoriete dingen.

Nog meer vergelijkbare zakelijke ideeën:

Speciaal voor hobiz.ru

Vragen, foutmeldingen of typografische fouten in dit artikel, laat een reactie achter.

Hoe u een bedrijf op aquapress start - stapsgewijze instructies (businessplan)


In de moderne maatschappij wordt het als de norm beschouwd om niet alleen op kantoor te werken "Over de oom van iemand anders", maar creëer ook uw eigen bedrijf. In de loop van de tijd groeit uw eigen bedrijf uit tot de belangrijkste bezigheid. U kunt op bijna elk gebied een bedrijf openen, bijvoorbeeld op het gebied van fotografie. Een van de meest populaire gebieden van vandaag is aquapark om te bestellen. Natuurlijk rijst de vraag, hoe een bedrijf op aquapress te starten? In dit artikel zullen we u in details alles in de juiste volgorde vertellen:


Onze stapsgewijze instructies zullen u vertellen waar u een bedrijf kunt starten, dat, hoewel het in een stroomversnelling komt, nog steeds een wonder is in onze markt. Er zijn verschillende variaties om op film te verdienen voor aquadruk:


Capaciteit voor aquadruk

Business aquaprint beoordelingen

+7 951 111 25 69

Artem Saveliev

Ik wil mijn ervaring in de aquaprint delen, zoals ze zeggen totdat je niet vol raakt, zul je het niet begrijpen.

Aquaprint, aquaport, immersieprinten is echt een goed zakelijk onderwerp met kleine investeringen.

Alexander Chernykh

Hallo, ik wil de administratie van Akvalab bedanken voor technische ondersteuning. Ik kijk uit naar verdere samenwerking, hartelijk dank. Respecteer jullie en veel geluk!

Dmitry Polikarpov

Niet lang geleden begon samen te werken met het bedrijf "AquaLab" in Chelyabinsk. Onze autodienst is alleen populair geworden door aquadruk, we blijven service ontwikkelen in onze regio. Erg blij om mee te werken, adviseer ik!

Artem Privalikhin

Goede middag! Heel erg bedankt voor de individuele benadering van elke klant, de apparatuur werd snel en van hoge kwaliteit gefabriceerd, alles werkt perfect. Ik wilde het uitstekende werk van technische ondersteuning opmerken. Ga zo door! We hopen op samenwerking op lange termijn.

Ilsur Filin

De timing van de productie heeft me gewoon verrast, de kwaliteit van de producten en de raadpleging van die producten. ondersteuning op het hoogste niveau. Er waren geen vragen over dat ik niet zou hebben geantwoord)) Ik was tevreden met het resultaat en ik adviseer alles!

Anton Merzhinsky

Goede dag. Ik zou graag willen delen met alles dat niet voor niets is gekozen voor AquaLab. De kwaliteit van producten en producten op hoogte wil vooral worden bedankt voor het vermogen om met klanten samen te werken voor een individuele benadering van elk. Veel geluk voor jullie in alles!

Boris Hlynov

Goede middag! Ik zou graag de jongens met AquaLab willen bedanken)) de aangekochte apparatuur werkt prima en blijft met je samenwerken. Nogmaals hartelijk dank.

Business aquaprint beoordelingen

Akvaprint (immersieprinten, hydrografie, aquaport) is een methode voor het aanbrengen van een afbeelding (textuur) op een oppervlak door een onderdeel onder te dompelen in water door een patroon op het wateroppervlak dat is blootgesteld aan een speciale activatorstof. De technologie van textuur schilderen geeft bijna onbegrensde mogelijkheden in de realisatie van het doel:

Het materiaal van het object waarop de textuur wordt toegepast - plastic (verschillende soorten), hout, steen, glas, metaal (verschillende soorten en legeringen);

kleurenpalet: onbeperkt

texturen: Diverse soorten hout, verschillende soorten marmer, imitatie deksel echte koolstof (voornamelijk kwalitatief verschillend van een vinyl film, dieren en reptielen, verschillende skins, gestileerde figuren (vuur, water, lucht, schedel, bliksem, abstracte schilderijen, bloemen, stikerbomb (imitatie sets van vinyl labels entertainment richting), enz.), verschillende soorten camouflage patronen, vignetten, hohloma, Gzhelka etc.

Het idee om te verdienen met aquaprint, immersieprinten

Immersion printing is een echt idee voor het maken van uw eigen bedrijf.

Immersion printing bestaat al meer dan dertig jaar onder auto-, lucht- en scheepsbouwbedrijven. Als u zaken wilt doen in dit gebied, zal het bedrijf "AquaLab" enorm helpen bij de ontwikkeling van een eigen bedrijf. Een ander bedrijf kan een businessplan van hoge kwaliteit leveren.

Het bedrijf AquaLab begon zijn bedrijf sinds 2000, sinds die tijd heeft het bedrijf veel partners en leveranciers in heel Rusland. Dankzij de vaardigheden die door de jaren heen zijn opgedaan, helpt het bedrijf beginners hun bedrijf te laten draaien en op te staan.

Video op onderwerp: Aquaprint-technologie (aqua immersion printing)

Het bedrijf biedt de volgende diensten:

  1. Levering van hoogwaardige apparatuur voor aquadruk.
  2. Levering van reserveonderdelen voor apparatuur.
  3. Werknemers voorbereiden op werk, de duur van het trainen aquaprint van zes tot twaalf uur.
  4. Lagere prijs van apparatuur, voor latere aankopen.
  5. Een garantie op lange termijn.
  6. Betaalbare prijs voor apparatuur voor aquaprint.

De keuze van de benodigde apparatuur hangt direct af van waar het zal worden geïnstalleerd.

Installatie van afdrukapparatuur vereist:

  1. Kamer met goede verwarming, waarvan de oppervlakte niet minder dan twintig vierkante meter mag zijn.
  2. De aanwezigheid van elektriciteit in de kamer.
  3. Uitlaatsysteem.
  4. Het handhaven in de kamer van de optimale temperatuur van achttien tot vierentwintig graden Celsius en een optimale luchtvochtigheid van veertig tot zeventig procent.
  5. Als u het werk zo snel mogelijk wilt doen, dan zullen de droogkamer en de tank, die voor het wassen van onderdelen dienen, u hierbij helpen.

Voordeel van dit bedrijf

Als je de voordelen van aquadruk vergelijkt met schilderen, dan kun je met een eenvoudig voorbeeld gemakkelijk zien dat de eerste oplossing een uitstekende bron van inkomsten kan zijn!

  • U moet bijvoorbeeld negentien onderdelen in de auto decoreren. Maar deze machine is bedekt met een laag acrylverf, die uiteindelijk zal worden gewist, en verschillende plastic onderdelen zijn geïnstalleerd op de auto.
  • Meet vervolgens alle details die moeten worden geverfd. Het bedrag komt uit ongeveer negenduizend vierkante centimeter. Een vierkante meter schilderen kost tweeëneenentwintigduizend roebel (twee en een half roebel, voor een vierkante centimeter)

Hieronder berekenen we de kosten van het toepassen van aqua-afdrukken op dergelijke details.

Zelf waterdicht maken

  1. Eerst moet je de oude verf verwijderen, dit zal speciale schuurmiddelen helpen, waarvan de hoeveelheid niet meer dan tweehonderd roebel is.
  2. Vervolgens moet je de verf zelf kopen, tweehonderd gram is genoeg, het bedrag is honderdzestig roebel.
  3. Koop twee vierkante meter decoratieve film, ongeveer vijfhonderd roebel.
  4. Vierhonderd gram vernis voor vijfhonderd roebel.
  5. Schurende materialen die nodig zijn voor polijsten, ongeveer driehonderd roebel.

Het uiteindelijke bedrag is ongeveer duizend zevenhonderd roebel. Dit soort werk wordt binnen een paar dagen gedaan. Zelfs als u de huur van een kamer aftrekt, is het inkomen uit de ene bestelling behoorlijk goed.

Als je zo'n onderneming begint te doen en hoogwaardige apparatuur voor aqua printen krijgt, dan wordt het werk heel gemakkelijk en het inkomen zal groot zijn.

Meer informatie over de functies van immersieprinten, zullen we bespreken in de volgende artikelen, lees ook nuttige informatie in de sectie Zakelijk thuis

Aquaprint met uw eigen handen als een bedrijf

Er zijn veel winstgevende bedrijfsideeën die moeten worden geïmplementeerd. Elke ondernemer is op zoek naar een baan die niet alleen zijn gading vindt, maar ook een goed en stabiel inkomen oplevert. In het artikel van vandaag zullen we alleen praten over een nieuw en veelbelovend inkomstengebied - aquaprint met onze eigen handen. Hoe een bedrijf te starten, hoeveel kost het en wat is de winstgevendheid van dit idee?

Aquaprint of anders, wateronderdompelingsprinten is een tekening op een hard oppervlak dat wordt uitgevoerd door mensen die zijn getraind in deze vaardigheid met behulp van geschikte apparatuur.

Er zijn veel versies van de opkomst van deze industrie, volgens een van hen, de eerste aquaport werd gemaakt door de Japanners, die de echte boom verving door een tekening die er precies uitzag als een boom. Sindsdien heeft de technologie van aquaprint veel veranderingen ondergaan, het moderne vakmanschap van aquaprints verbaast en behaagt met zijn originaliteit en geweldige assortiment.

Aquaprint als een bedrijf: voor- en nadelen

  • Een nieuwe en weinig concurrerende niche. Tegenwoordig is het moeilijk om een ​​winstgevende zakenwijk te vinden met weinig concurrentie. En nog moeilijker om een ​​idee te vinden dat een snel en stabiel inkomen garandeert. Aquapark als een bedrijf is een industrie die nog steeds niet wijd verspreid is in ons land, daarom is het logisch om een ​​lege niche in te nemen.
  • Kleine financiële investeringen. Het verkrijgen van een bedrijf is een relatief goedkoop activiteitsgebied, dus begin met verdienen in deze branche, het is echt een beginnend ondernemer, op voorwaarde dat je de vaardigheden hebt om aquaprint te maken.
  • Grote vraag naar de service. Het belangrijkste voordeel van bedrijven op aquaprint is de grote vraag naar deze service in de moderne wereld. Mensen hebben er altijd van gedroomd om al sinds mensenheugenis op te vallen, het gaat om kleding, levensstijl en, natuurlijk, persoonlijke dingen. Om originaliteit te geven aan een auto, een motorfiets, een laptop of een telefoon, om een ​​ding uniek en uniek in zijn soort te maken, kan aquaprint worden toegepast.
  • Hoge kosten van de service. De toepassing van aqua printen op het oppervlak van een ding is niet goedkoop. De prijs is afhankelijk van de vaardigheid van de meester en de complexiteit van de tekening. Maar de gemiddelde kosten per 1 vierkant. m., ongeveer $ 100, voor een prijs van $ 15. Dat wil zeggen, de hoofdsom wordt betaald voor het werk van de meester. Er kan dus worden geconcludeerd dat het bedrijf winstgevend en winstgevend is in de aquaprint.
  • Het enige nadeel van zaken op de aquaprint is het zoeken naar een intelligente en ervaren specialist die zijn werk kwalitatief kan uitvoeren. Een groot pluspunt als je de vaardigheid hebt om aqua print met je eigen handen te maken.

Aquaprint: bedrijfsplan

Varianten van bedrijfsorganisatie op aquaprint

Er zijn verschillende manieren om uw bedrijf te starten op het gebied van aquaprint. Laten we ze in meer detail bekijken.

  1. Productie van aquaprint door eigen handen. Een voldoende winstgevende manier van verdienen is de productie van thuis aqua-printen. Uiteraard kunt u geen aquapakes thuis in een appartement produceren, maar voor deze doeleinden is het goed mogelijk om een ​​garage uit te rusten. In de toekomst, met het succes van de zaak, kunt u de productie van aquadruk uitbreiden. U moet apparatuur voor aquaprint kopen, personeel inhuren dat getraind is in het ontwikkelen van aquafdruk. Het is vermeldenswaard dat deze winstvariant vrij winstgevend is en snel moet worden betaald voor massaproductie, maar hiervoor is een grote initiële investering vereist. Daarom zullen nieuwkomers die ervan dromen om een ​​bedrijf vanaf nul te beginnen, deze manier van verdienen niet werken.
  2. Bemiddeling tussen fabrikanten van aquaprint door eigen toedoen en klanten. Deze manier van verdienen is minder duur dan de vorige. Natuurlijk zal de winst in dit geval minder zijn, maar voor nieuwkomers is zo'n zakelijke optie meer dan winstgevend. Het enige dat van u wordt verlangd is om de fabrikant van aquaprint te vinden en een overeenkomst met hem te sluiten. Dienovereenkomstig verplicht u zich om klanten te zoeken, maar deze leveren diensten, de winst wordt berekend volgens de overeenkomst.

Lokalen te huur

De locatie van de kamer doet er niet toe. U kunt zelfs in uw eigen garage een werkplaats openen voor de productie en toepassing van aquaprint. Het enige dat nodig is, is een kap van hoge kwaliteit uit te rusten, om de opeenhoping van dampen met schadelijke stoffen in de kamer te voorkomen. De benodigde ruimte voor comfortabel werken is ongeveer 150-200 vierkante meter. m. Maar in de beginfase heb je 50 vierkante meter. meter.

ingehuurd personeel

Afhankelijk van de gekozen richting, heb je een meester in de productie van aquaprint nodig, werknemers die aquafdruk beheersen.

Kosten en winst uit zaken

  • Lokalen te huur. Als de woning geen geschikt pand heeft, bijvoorbeeld een lege garage, dan moet deze worden gehuurd. De huurprijs is afhankelijk van het gebied en de locatie. Omdat in ons geval de locatie van de rol niet speelt, is het mogelijk om een ​​kamer zelfs aan de rand van de stad voor een cent te huren. Dus, het huren van een garage per maand kost je 2-5 duizend roebel;
  • Bad voor aquaprint met TEN, temperatuursensor en watercirculatie - kosten vanaf 70 duizend roebel;
  • Film, compressor, skins, verf en andere kleine voorwerpen, ongeveer 30.000 roebel.

winst

Manieren om klanten te trekken

Sarafannoe-radio is een gratis optie om potentiële klanten aan te trekken. Het enige wat u nodig hebt, is om uw werk kwalitatief en kwalitatief uit te voeren. In een korte tijd heeft u niet alleen vaste klanten, maar ook mensen die van uw kennissen hebben gehoord over uw werk.

Adverteren op internet. Een zeer effectieve optie is om uw diensten te adverteren op actuele internetportals en sociale netwerken. Moderne mensen brengen veel tijd door in een virtuele wereld, dus adverteren op internet is een goedkope en effectieve manier om klanten te trekken.

De productie van aquaprint met uw eigen handen als een bedrijf thuis is een veelbelovende bezigheid die u een stabiel inkomen en een hoge winst kan bieden. Vanwege de lage concurrentie op dit gebied, zullen alle kosten voor het implementeren van het idee in korte tijd zijn vruchten afwerpen.

Ik wens u veel succes in zakelijk en creatief succes bij het creëren van meesterwerken op het gebied van aquaprint.